NIET beschikbaar

0
excl. G/W/L
  • Positie Amsterdam West
  • TOTAAL M² 46
  • KAMERS 2
  • PARKEREN Prive terrein

ALGEMEEN

Dit gloednieuwe appartement komt beschikbaar in het gloednieuwe complex “MyLoft wfc” in Amsterdam-West. U kunt de eerste bewoner van dit appartement zijn.
 
Het appartementencomplex is volledig uitgerust met een hoogwaardige vloer, wandafwerking, keuken met inbouwapparatuur.
 
Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 46 m² en is niet gemeubileerd. Er is ook een gemeenschappelijke tuin en een privéparkeerplaats in de volledig afgesloten ondergrondse garage onder het gebouw.

LIGGING

Het appartement is gelegen aan de Schipluidenlaan in Amsterdam West, nabij het World Fashion Centre.
 

Een ideale locatie, wat betekent dat veel voorzieningen op loop- of fietsafstand zijn. U kunt lopen naar de populaire Hoofddorppleinbuurt, met al zijn leuke winkels en plaatsen om te eten en drinken. Maar u kunt ook horecagelegenheden vinden in uw eigen omgeving, zoals Corner Bakery op het Koningin Wilhelminaplein en met de fiets kunt u gemakkelijk het verrassende café-restaurant Bureau bereiken, gelegen op een hoog niveau met uitzicht op de stad.

 
Verder: het gebied rond Station Lelylaan is in ontwikkeling, waar onder andere de projecten Little Manhattan en The Fizz worden gerealiseerd, gericht op Young Professionals en studenten.

Voor wat ontspanning in de open lucht kunt u genieten van een mooie wandeling door te rennen in het Rembrandtpark van Vondelpark. 

 
Voor de dagelijkse boodschappen kun je naar de winkels aan het begin van Delflandplein (met een volledig gerenoveerde supermarkt binnenkort) en naar het Sierplein, waar naast een zeer divers aanbod aan winkels (waaronder twee supermarkten) ook elke woensdag de Siermarkt wordt gemaakt , met een uitgebreid assortiment.

Locatie

De locatie is zeer gemakkelijk bereikbaar, wat betekent dat u met de auto rechtstreeks via de S106 en S107 op de Ring A10 bent gebogen. Bij thuiskomst kunt u uw auto direct op uw eigen overdekte parkeerplaats parkeren.
 
Tramlijn 2 brengt u van de Heemstedestraat via Zuid naar het centrum en is, net als het metrostation Heemstedestraat, op korte loopafstand. Station Lelylaan is ook vlakbij, waar u aan boord van de trein, metro van tramlijnen 1 en 17 komt. Het Leidseplein kan in ongeveer 10 minuten met de tram worden bereikt, de Zuidas in ongeveer 9 minuten met de metro en Schiphol in ongeveer 7 minuten met de trein. Kortom, de bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer is hier optimaal.
 
Met zijn fantastische locatie en groot potentieel is een bezoek aan dit appartement zeker de moeite waard!

Details

  • Niet geschikt om te delen
  • Huurprijs is € 1500,-
  • Borg is € 1500,-
  • Minimaal verblijf van 12 maanden

BEZICHTIGEN

Bezichtiging inplannen

Wilt u gebruik maken van een van onze diensten?

Schrijf u dan in als klant en wij nemen uiterlijk binnen 48 uur contact met u op.
Indien u op de hoogte gehouden wilt worden van ons aanbod kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

Word klant