Ophilia Rosette Renfurm

De eigenaresse Ophilia koesterde op jonge leeftijd al de wens om in het vastgoed te werken. Later koos zij er dan ook voor om Vastgoed & Makelaardij aan Fontys Hogescholen te studeren. Na enige werkervaring te hebben opgedaan, richtte zij in 2016 O’Real Estate op.

“Als jong meisje raakte ik geïnspireerd door mijn opa die in vastgoed werkte en projectontwikkeling deed. Vaak ging ik mee naar bouwplekken en vond het dan altijd interessant om te zien hoe er in de eerste instantie alleen maar grond was en er vervolgens de eerste stenen gelegd werden.

Onbewust ontwikkelde ik toen al een interesse voor vastgoed. Ik kwam echter pas enkele jaren later achter deze interesse. Nadat ik meer ervaring op had gedaan, ben ik voor mezelf begonnen met als doel om mensen op een leuke wijze te informeren over de woningmarkt, maar ook om service voorop te stellen door flexibel te zijn en natuurlijk goede service te geven.”

+
Tevreden millennials
+
Gelukkige koppels
+
Young Professionals geholpen

Meer dan een makelaar

Inmiddels richt Ophilia zich geruime tijd fulltime op het bedrijf. Zij wil dan ook graag anderen bijspijkeren over de woningmarkt. Ze houdt zich op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van vastgoed en kan om deze reden haar kennis delen met klanten en andere geïnteresseerden.

Hierbij gebruikt ze creatieve manieren om haar expertise op vermakelijke en interessante wijze over te brengen op haar volgers. Zij richt zich hierbij in het bijzonder op millennials die zich graag willen informeren over de huidige woningmarkt. Als jonge zelfstandige snapt ze precies waar de valkuilen liggen en hoe zij de juiste keuze binnen hun budget kunnen maken.

Volg de Instagram of Facebookpagina van O’Real Estate om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates!

You only list once,

when you list with us